| | |

Laat jij al met je voeten spelen?

9Tja, het klinkt misschien wat raar.
Toch is het goed bedoeld!

Met je voeten laten spelen kan ongelooflijk
deugd doen.

Je kan ontspannen door een heerlijke massage, je loopt op wolkjes na een verzorging en je bent weer in top vorm na een sessie voetreflex.

Je voeten dragen jou een hele dag.
Ze zitten vaak een hele dag in schoenen en krijgen zo maar weinig ademruimte. Dat is jammer. Je voeten verdienen meer dan dat. Tijd om eens stil te staan bij de verwennerij voor voeten.

 1. Wassen en smeren.
  Vrijwel iedereen wast dagelijks zijn voeten. Dat is een goede zaak. Je voeten vinden het ook leuk om met de juiste crème ingesmeerd te worden.
  Bijvoorbeeld wanneer je heel veel eelt hebt of kloven, kan je dagelijks een aangepaste crème gebruiken.
  Je kan een basiscrème helemaal op maat afwerken door gebruik te maken van etherische olie. Receptjes nodig? Klik Hier.
 1. Geniet van heerlijke voetmassages.
  Het is zo fijn, je partner die ’s avonds je voeten inwrijft met geurige olie of crème. Een relaxerende voetmassage is heel eenvoudig aan te leren. Het is helemaal niet moeilijk en je hebt er ook niet veel voor nodig.
 1. Breng je hele lichaam in vorm door reflexologie.
  Reflexologie gaat een stap verder dan een ontspannende massage. Door  reflexpunten te bewerken bevorder je het zelfregulerende systeem van je lichaam. Het kan ondersteuning bieden bij stress, slaapproblemen, verbetering van de doorbloeding, … Dit vraagt wel een professionele aanpak.
  Wil je graag weten of reflexologie jou kan helpen? Kijk dan hier

Heb jij zelf nog ideeën en suggesties om je voeten in topvorm te houden, laat het dan weten door een reactie op dit artikel.

Vergelijkbare berichten