D40_2669Ik ben Nicole Van Beek.
Getrouwd met Geert en mama van twee fijne tienerzonen Tom en Wouter.

Sinds 2006 doe ik de job die ik echt graag doe. Heerlijk.
Ik kan het iedereen aanbevelen om werk te vinden dat je met hart en ziel kan doen.

Misschien denk jij dat je al te oud bent om die droomjob nog waar te maken. Of misschien ben je bang dat het geen brood op de plank brengt.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik ook schrik had toen ik pas begon.
Als voeding-, gezondheid- en levenswijze consulente had ik de ambitie om mensen te adviseren over allerlei gezondheidszaken. Voeding, Bachbloesems, Aromatherapie, massages.

Al snel viel mij op dat mensen niet zozeer de nood hebben aan adviezen. Wel aan een goede coach die hen helpt om die adviezen in de praktijk om te zetten en vol te houden. Net zoals ik zelf ervaren had! Ook ik roep regelmatig de hulp in van een coach.
Een businesscoach die mij helpt om mijn bedrijf gezond te houden.

Als life coach wil ik jou helpen om te genieten van je leven.
Fris, fit, vitaal, …  Zo fijn om te ervaren dat het nooit te laat is om te starten met je goed te voelen!

Om de kwaliteit van mijn aanbod te garanderen blijf ik extra bijscholingen volgen. Zo kan jij steeds genieten van de laatste nieuwe inzichten en trends.
Ik ben aangesloten bij BEVO (belgische bond voor reflexologen) en
bij BMF (Belgische massagefederatie).
Beide beroepsorganisaties staan garant voor kwaliteit.

Bij verenigingen ben ik een veelgevraagde docent voor vormingen in verband met  wellness, gezondheid en stressbeheersing.
Veel mensen zijn enthousiast over mijn persoonlijke aanpak.
Dat wil ik jou ook graag aanbieden. Er is keuze voor 1 op 1 sessies.
Maar als je de voorkeur geeft aan groepssessies dan is dit steeds in kleine groepjes. Zodat er ruimte is voor jouw individuele verhalen en vragen.

Een persoonlijke aanpak die ervoor zorgt dat jij de informatie krijgt die je nodig hebt + tips en ideeën om alles in jou leven in te passen zoals jij het wil.  Zodat je kan genieten van de informatie die je kreeg.  Je zal geen stress hebben omdat je niet alleen weet wat je moet doen maar vooral HOE je het gaat doen.

Tot snel!
Nicole