Tijdens het tweede trimester zal je baby al flink groeien en jouw buik doet dat ook. Meestal voelen vrouwen zich tijdens deze maanden van de zwangerschap goed in hun vel. Het blijft natuurlijk veel van je energie vragen en vermoeidheid is dan ook een vaak gehoorde klacht. Het kan ook zijn dat je meer vocht vasthoudt dan normaal.

Wat mag je verwachten?
Ook nu is er eerst tijd voor een gesprek. Je klachten zullen niet dezelfde zijn als de vorige periode. Vandaar dat we nu opnieuw samen bepalen hoe jouw massage er uit zal zien.
Tijdens het tweede trimester kan je  genieten van een volledige lichaamsmassage.

 • Massage van rug, nek en schouders:
  • Als je niet op je buik kan liggen wordt je ondersteund met kussens. Zo kan je heel comfortabel op je zij liggen. De speciale massagetechieken zorgen voor een wiegend effect. Dit zorgt ervoor dat je een veilig, verwarmend gevoel ervaart. Dit is niet alleen zalig voor jou maar ook voor je kindje.
 • Massage van de benen:
  • Tijdens het tweede trimester is een massage van voeten en benen zeer fijn. Je voelt je fitter en spanningen verdwijnen. Hou je veel vocht vast in voeten en enkels dan doe ik een zachte manuele lymfedrainage die direct voor verbetering zorgt.
 • Massage van de buik (indien gewenst):
  • De massagetechnieken voor de buik zorgen eveneens voor een wiegend effect. Zoals bij de rug is dit heel fijn voor jou en voor je kindje. Extra bij de buik is de ‘zonnetje-maantje’ techniek die zorgt voor evenwicht en verbinding.
 • Massage van nek, gelaat en hoofd: 
  • Spanningshoofdpijn blijft vaak een klacht. Massage van hoofd, nek en gelaat kan zeker verlichting brengen. Gespannen nek- en schouderspieren worden losgekneed, daardoor is er een betere doorbloeding.

Een zwangerschapsmassage duurt 75 minuten.
Normale prijs: €80.
Wanneer je kiest voor een abonnement
betaal je slechts € 78 per massage!
Abonnement: 4 zwangerschapsmassages + 2 postnatale massages voor € 468 (18 maanden geldig) Extra: 1 sessie babymassage gratis!

 

Terug naar overzicht