speciaal voor mensen met kanker, fibromyalgie,
sclerodermie, cvs, …

D40_2784

Sinds enige tijd heb ik me gespecialiseerd in massage voor kankerpatiënten en andere zorgbehoevenden.

Als je te horen krijgt dat je ernstig ziek bent staat je hele wereld op zijn kop. Spanning en ongerustheid veroorzaken stress die niet bevorderlijk is voor het herstel.
Bij het ondergaan van chemo en andere medische behandelingen krijg je heel wat te verduren op lichamelijk en emotioneel vlak.

Deze zachte massage kan je een diepe ontspanning geven met lichte aanrakingen waar lichaam en geest op dit moment nood aan hebben.
Deze massage is een ideale manier om positieve aandacht te geven aan je lichaam in een moeilijke tijd. Zo kan je vertrouwen en eigenwaarde weer groeien.
De zachte aanrakingen helpen je om jouw lichaam te aanvaarden en het contact en vertrouwen in je lichaam te herstellen. Je kan ervaren dat je lichaam nog steeds prettig kan aanvoelen ondanks de pijn.

Deze unieke zorgmassage  is een echte relaxerende  massage die tot doel heeft een bijdrage te leveren aan jouw ‘welbevinden’. Door het opheffen van spanning in het lichaam komt een ontspanning op gevoelsniveau tot stand.

Een zorgmassage geeft geen genezing, maar kan een positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van je leven.

Symptomen waar je verbetering kan voelen door de zorgmassage:

  • Slapeloosheid
  • Angst
  • Pijn
  • Eenzaamheid
  • Stress
  • Piekeren

Prijs: € 45 voor 45 minuten – € 55 voor 60 minuten.

Speciaal arrangement, om jezelf te verwennen of om cadeau te geven. Voetbad met geurig badzout naar keuze, massage, afsluiter met thee en versnaperingen (2 uur). Prijs: € 110

Heb je interesse om zelf zorgmassages te leren, dan verwijs ik je graag door naar: Massage Voor Iedereen

Altijd Vrouw

IDUNA – Gezond Genieten is partner van Altijd Vrouw

Heb je een cadeaubon van “Altijd Vrouw” neem dan telefonisch contact op om je afspraak te maken.
je kan me bereiken op 0494/27 37 74. Spreek zeker je naam en telefoonnummer in indien ik niet meteen kan opnemen. Dan bel ik je zo                                                                                  spoedig mogelijk terug.

Handtekening

Terug naar overzicht.